WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

JaaB onderscheidt zich door een breed aanbod van producten op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht.
Zowel daar waar het betreft het maken van contracten als het oplossen van geschillen, beschikken wij over een ruime ervaring. Ook als het op het voeren van een procedure aan komt.

Wij ervaren dat de gemiddelde ondernemer zijn zaakjes gewoon goed in orde wil hebben.
Onder het motto ‘praktisch en professioneel’ bent u bij ons aan het juiste adres als gewoon een 'goed' product of dienst wilt.

Wij geven er de voorkeur aan om alleen datgene te doen waar we goed in zijn en daarmee vallen een aantal rechtsgebieden die u zou kunnen tegenkomen wat ons betreft af in onze dienstverlening.
Daarvoor geven wij u desgewenst graag advies over een doorverwijzing.

Onze volledige productcatalogus bekijken. 

Het aannemen van werknemers is een serieuze aangelegenheid.
Vaak wordt de aanname van een nieuwe werknemer bezegeld met de ondertekening van een arbeidsovereenkomst.

Ondernemingsrecht is een soort containerbegrip, waar men zo’n beetje alles onder zou kunnen scharen waar een MKB-ondernemer, behoudens arbeidsrecht, in de periode dat hij zijn bedrijf voert mee in aanraking komt.

Als het gaat om financiën heeft Jaab geen verstand van het voeren van administratie of het maken van een jaarrekening.
Op het gebied van estate-planning, pensioenadvies, bedrijfsovername en- financiering kunnen we u wel behoorlijk verder helpen.

Een fors aantal beroepsgroepen is ten gevolge van toenemende kwaliteitseisen gebonden aan gedragsregels. Zo zijn accountants en belastingadviseurs beroepen waaraan beroepsorganisaties en overheid stringente spelregels verbonden hebben, als het gaat om de uitoefening daarvan.

In het kader van relatiebeheer en klantvriendelijkheid iets extra’s te kunnen betekenen, is het idee ontstaan om voor JaaB-klanten een incassoservice op te starten. Het is de bedoeling om aan klanten een extra, geheel gratis, service aan te bieden, waarbij het mes aan twee (en liefst nog meer) kanten snijdt.

BEL ONS
EMAIL ONS

maandag - vrijdag: 8.30 - 17.00 uur

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Op alle overeenkomsten die wij met derden aangaan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor de algemene voorwaarden klik hier.
We sturen deze op verzoek ook aan u toe.

ONZE DIENSTEN
JAAB IS EEN STICHTING

dat betekent dat we een rechtspersoon zijn, die staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 60237090.

DISCLAIMER & PRIVACY VERKLARING

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray RSS Icon

© 2018 Proudly created by Damoiseaux organisatie - ondersteuning