Op alle overeenkomsten die wij met derden aangaan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor de algemene voorwaarden klik hier.
We sturen deze op verzoek ook aan u toe.

JAAB IS EEN STICHTING
MEER DAN 30 JAAR ERVARING
ONZE DIENSTEN
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray RSS Icon

© 2018 Proudly created by Damoiseaux organisatie - ondersteuning 

BEL ONS
EMAIL ONS

maandag - vrijdag: 8.30 - 17.00 uur

dat betekent dat we een rechtspersoon zijn, die staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 60237090.

DISCLAIMER & PRIVACY VERKLARING

DISCLAIMER EN PRIVACYVERKLARING

DISCLAIMER

Bij JaaB proberen we de inhoud van deze site zo zorgvuldig mogelijk juist en actueel te houden. Niettemin kunnen aan de inhoud van de website geen rechten worden ontleend. JaaB kan met name ten aanzien van berichten en links na verloop van tijd niet garanderen dat deze nog steeds juist, volledig of actueel zijn, zodat zij geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van deze site of van de aangeboden links.

PRIVACYVERKLARING

1. VAN WIE IS DEZE VERKLARING

Stichting JaaB advies, gevestigd aan Kleine Steeg 13, unit 28 6131 KJ Sittard, ingeschreven onder handelsregisternummer: 60237090, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.jaabadvies.nl

Kleine Steeg 13, unit 28

6131 KJ Sittard

06-46480405

2. PRIVACY

a. Stichting JaaB advies neemt privacy serieus. Wij verwerken persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze website, van onze diensten en ook omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

b. Wij doen ons best om de gegevens die u aan ons heeft verstrekt op een zorgvuldige manier te verwerken. Deze privacyverklaring geeft u een helder overzicht van welke persoonsgegevens die wij verwerken, hoe wij met de persoonsgegevens omgaan en geeft ook zo duidelijk mogelijk aan waarom wij deze verzamelen. c. In de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is JaaB in deze een zogenaamde verantwoordelijke.

3. PERSOONGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

De persoonsgegevens die wij van u verwerken zijn:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Bedrijfsgegevens

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en     telefonisch

- Locatiegegevens

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Internetbrowser en apparaattype

4. BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Onze website en/of diensten hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers of personen die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via kantoor@jaabadvies.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

5. WAAROM EN HOE LANG

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

a. U te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze overeengekomen dienstverlening met u uit te kunnen voeren.

b. U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

c. U onze nieuwsbrief te kunnen toezenden als u zich daarvoor heeft aangemeld.

d. Uw gedrag op de website te analyseren om daarmee onze website te verbeteren en deze af te stemmen op uw voorkeuren.

JaaB bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. JaaB neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van JaaB) tussen zit.

6. DELEN VAN GEGEVENS

JaaB verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. JaaB blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

7. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

a. Cookies: JaaB gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

b. Wat als u niet van cookies houdt U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

8. GOOGLE ANALYTICS

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij u bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. JaaB heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google via de voorwaarden toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google -diensten.

JaaB heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd, maar uw IP-adres is daarbij niet gemaskeerd zodat uw locatie herleidbaar blijft.

9. INZIEN, AANPASSEN EN VERWIJDEREN

a. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door JaaB en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

b. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een andere, door u genoemde organisatie, te sturen.

c. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar kantoor@jaabadvies.nl. Bij zo’n verzoek, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

d. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

10. KLACHTEN

JaaB wil u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons.

11. GEGEVENSBEVEILIGING

JaaB neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met JaaB via kantoor@jaabadvies.nl.

Privacyverklaring in pdf