DE GEZICHTEN ACHTER JAAB ADVIES

Joost heeft zich vanuit zijn wat idealistische inslag, voorgenomen om naast de individuele rechtsbijstand, die hij al meer dan 30 jaar aan bedrijven en particulieren verleent, een behoorlijk deel van zijn tijd, kennis en kunde te gaan besteden aan het opzetten van organisaties, die iets bijdragen aan het algemene nut.

Hij is van mening, dat het de kleinschalige particuliere initiatieven zijn, die naar de toekomst toe hét onderscheid moeten gaan maken om een leefbare samenleving te blijven garanderen. 

Zijn CV vind je hier.

Kelly ziet het als een ultieme uitdaging om alle organisatorische en administratieve processen van een organisatie van de grond mee op te bouwen en met name ook zelf uit te werken om vervolgens als kantoorcoördinator de spin in het web daarvan te vormen.

Ze is mede het aanspreekpunt voor het kantoor van JaaB en eigenlijk de enige waar het gaat om een adequaat antwoord op praktische vragen.

Meer over haar achtergrond vind je hier.

BEL ONS
EMAIL ONS

maandag - vrijdag: 8.30 - 17.00 uur

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Op alle overeenkomsten die wij met derden aangaan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor de algemene voorwaarden klik hier.
We sturen deze op verzoek ook aan u toe.

ONZE DIENSTEN
JAAB IS EEN STICHTING

dat betekent dat we een rechtspersoon zijn, die staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 60237090.

DISCLAIMER & PRIVACY VERKLARING

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray RSS Icon

© 2018 Proudly created by Damoiseaux organisatie - ondersteuning