Zoeken
  • JAAB BLOG

JaaB advies ondersteunt stemmenactie van Kubus tegen DBA

Niet in de laatste plaats omdat ook wij de laatste maanden overspoeld zijn met juridische en personele, niet met zekerheid te beantwoorden vragen over de uitvoering van de Wet Deregelering Beoordeling Arbeidsrelaties (#DBA), hebben we samen met

#Kubus Coöperatie besloten om daar een heel concrete actie voor op te zetten.


Met name omdat #ZZP’ers nergens individueel gehoord lijken te worden, maar met name over hen wordt gesproken, hebben we de actie ZZP-DBA-NEE mee opgezet. Met deze actie willen wij tenminste 100.000 digitale handtekeningen ophalen en daarmee de ZZP’er een echte stem geven. Door de start van deze digitale handtekeningenactie kan de individuele ZZP’er nu zelf onder de aandacht brengen dat de nieuwe wet een averechts effect heeft. Doelstelling is de #politiek een signaal te geven dat de ingezette weg geen goede is.

Kijk voor meer info op de site: ZZP-DBA-NEE.NL      


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
BEL ONS
EMAIL ONS

maandag - vrijdag: 8.30 - 17.00 uur

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Op alle overeenkomsten die wij met derden aangaan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor de algemene voorwaarden klik hier.
We sturen deze op verzoek ook aan u toe.

ONZE DIENSTEN
JAAB IS EEN STICHTING

dat betekent dat we een rechtspersoon zijn, die staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 60237090.

DISCLAIMER & PRIVACY VERKLARING

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray RSS Icon

© 2018 Proudly created by Damoiseaux organisatie - ondersteuning